divendres, 31 d’octubre de 2014

Síntesi del debat


Aquest debat m'ha servit per reflexionar al voltant de la tecnologia i els seus efectes en els diferents àmbits de la societat. Un debat que per mí ha sigut molt fructífer perquè he defensat el bàndol determinista, en el qual estava en molt d'acord amb aquesta ideologia. 

En total he intervingut fent quatre aportacions entre dues carpetes diferents i puc dir que entre elles em quede amb les següents frases:

- "La tecnologia no deshumanitza sinó tot al contrari, ens ajuda a solucionar i evitar problemes". Una posició que s'ha defensat molt bé en la carpeta del Tecnopart per part dels deterministes donant molt bons fonaments i arguments.

- "Cal que eduquem als nostres alumnes a viure acompanyats de la tecnologia". Aquesta frase és de la Laia Serentill dintre de la carpeta de la Reclació CTS. M'ha impactat perquè després de rellegir i seguir els dos bàndols, dir que la tecnolgia sempre és bona si és fa un bon ús d'aquesta i per això hi ha que educar cap a aquesta finalitat.

Per últim destacar les aportacions que han fet la Laia Serentill i el Jordi Pérez en aquestes dues carpetes on he parcipat pels seus arguments en els seus posicionaments.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada